Activiteiten

Activiteiten

ACTIVITEITEN

Om de jongeren optimaal te kunnen steunen in hun missie om op eigen benen te staan, bieden wij diverse faciliteiten aan. Zo hebben we een eigen sportcomplex waar jongeren aan sport en beweging kunnen doen om gezond te blijven. Ook hebben we een vaste horecagelegenheid waar onze jongeren een interessante dagbesteding kunnen krijgen.

DAGBESTEDING

Bronx begeleid Wonen streeft ernaar een divers hulpaanbod voor haar cliënten te realiseren en aan te bieden. Het aanbieden van een passende dagbesteding, met name voor cliënten die uitvallen binnen het reguliere segment, wordt door de organisatie als noodzakelijk beschouwd. Cliënten van Bronx oefenen allemaal een dagbesteding uit. Denk hierbij aan school, werk en stage. Voor cliënten die niet over een dagbesteding beschikken, heeft de organisatie een eigen aanbod. De dagbesteding kan worden uitgevoerd binnen de interne horecagelegenheid, onder begeleiding sporten of onder begeleiding van een multifunctionele creatieve ruimte. De doelstelling van de interne dagbesteding is het vergroten van arbeidsvaardigheden waarmee de cliënt te zijner tijd zou kunnen doorstromen naar een betaalde werkplek.

Aanmelden

Voordelen

Meerdere
vestigingen

24/7 bereikbaar

Groepsapp voor
elke locatie

Aanbieder
dagbesteding

Sport en beweging

Zorgverleners
& coaches

Meerdere
vestigingen

24/7 bereikbaar

Groepsapp voor
elke locatie

Aanbieder
dagbesteding

Sport en beweging

Zorgverleners
& coaches

Erkenningen

Bij Bronx Begeleid Wonen staat kwaliteit voorop. Bronx Begeleid Wonen voldoet aan de eisen zoals gesteld in de Klachtenportaalzorg en de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza). Daarnaast beschikt Bronx Begeleid Wonen over een kwaliteitskeurmerk HKZ voor Kleine Organisaties. Bronx Begeleid Wonen is erkend als leerbedrijf. Ook is Bronx Begeleid Wonen in beschikking van een Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) certificaat.

Bij Bronx Begeleid Wonen staat kwaliteit voorop. Bronx Begeleid Wonen voldoet aan de eisen zoals gesteld in de Klachtenportaalzorg en de Wet toelating zorginstellingen (WTZi). Daarnaast beschikt Bronx Begeleid Wonen over een kwaliteitskeurmerk HKZ voor Kleine Organisaties.