Behandelingen

Behandelingen

INDIVIDUELE EN GROEPSBEHANDELINGEN

Binnen Bronx Begeleid Wonen wordt zowel individuele als groepsbehandeling aangeboden, waarbij de behoeften van de jeugdigen en hun gezinnen centraal staan. Dit omvat psycho-educatie, CGT (bijvoorbeeld bij angst- en stemmingsproblematiek), traumabehandeling (Trauma Focused Cognitive Behavioral Therapy) en behandeling op het gebied van emotieregulatie. Dit betekent dat zowel individuele trajecten als groepsdynamiek worden ingezet als middelen om de jeugdigen te ondersteunen en te helpen groeien.

BEHANDELGROEP

Naast individuele en groepsbehandeling biedt Bronx Begeleid Wonen ook een behandelgroep met 24/7 begeleiding en nachtbewaking. Deze intensieve vorm van begeleiding zorgt ervoor dat de jeugdigen continu ondersteund worden, zelfs buiten reguliere kantooruren, wat een extra laag van veiligheid en ondersteuning biedt voor jeugdigen die dit nodig hebben.

Aanmelden

Voordelen

Meerdere
vestigingen

24/7 bereikbaar

Groepsapp voor
elke locatie

Aanbieder
dagbesteding

Sport en beweging

Zorgverleners
& coaches

Meerdere
vestigingen

24/7 bereikbaar

Groepsapp voor
elke locatie

Aanbieder
dagbesteding

Sport en beweging

Zorgverleners
& coaches

Erkenningen

Bij Bronx Begeleid Wonen staat kwaliteit voorop. Bronx Begeleid Wonen voldoet aan de eisen zoals gesteld in de Klachtenportaalzorg en de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza). Daarnaast beschikt Bronx Begeleid Wonen over een kwaliteitskeurmerk HKZ voor Kleine Organisaties. Bronx Begeleid Wonen is erkend als leerbedrijf. Ook is Bronx Begeleid Wonen in beschikking van een Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) certificaat.

Bij Bronx Begeleid Wonen staat kwaliteit voorop. Bronx Begeleid Wonen voldoet aan de eisen zoals gesteld in de Klachtenportaalzorg en de Wet toelating zorginstellingen (WTZi). Daarnaast beschikt Bronx Begeleid Wonen over een kwaliteitskeurmerk HKZ voor Kleine Organisaties.