Crisisopvang

Crisisopvang

CRISISOPVANG

Als je wegens omstandigheden met spoed een veilige woonplek nodig hebt om te verblijven, kun je in aanmerking komen voor een plek in de crisisopvang binnen onze intramurale setting.

WAT IS CRISISOPVANG

Kun je plotseling niet meer blijven wonen waar je woonde? Heb je meteen een veilig adres nodig? Dan kun je contact opnemen voor een crisisplek. Daar vind je onderdak en een veilige woonplek om tot rust te komen. Je kunt weer plannen maken voor de toekomst en krijgt hulp om je leven weer op orde te krijgen.

WAT GEBEURT ER NA DE CRISISOPVANG?

Als je na de crisisopvang terug naar huis kunt of een andere veilige plek hebt om heen te gaan, krijg je daar nog begeleiding van een maatschappelijk werker. Dit noemen we ambulante begeleiding. Kun je niet naar huis na de crisisopvang omdat het daar nog niet veilig is? Dan kun je doorstromen naar Begeleid Wonen. Hier krijg je begeleiding richting een zelfstandig bestaan.

WAAR KAN JE TERECHT VOOR CRISISOPVANG?

Bronx Begeleid Wonen biedt crisisopvang voor Noord-Holland, Flevoland en Zaanstreek. De crisisplaatsen zijn in Amsterdam, Zaandam en Almere.

MEER WETEN?

Bel met Bronx Begeleid Wonen voor meer informatie via 020-3418665 of gebruik het contactformulier.

Aanmelden

Voordelen

Meerdere
vestigingen

24/7 bereikbaar

Groepsapp voor
elke locatie

Aanbieder
dagbesteding

Sport en beweging

Zorgverleners
& coaches

Meerdere
vestigingen

24/7 bereikbaar

Groepsapp voor
elke locatie

Aanbieder
dagbesteding

Sport en beweging

Zorgverleners
& coaches

Erkenningen

Bij Bronx Begeleid Wonen staat kwaliteit voorop. Bronx Begeleid Wonen voldoet aan de eisen zoals gesteld in de Klachtenportaalzorg en de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza). Daarnaast beschikt Bronx Begeleid Wonen over een kwaliteitskeurmerk HKZ voor Kleine Organisaties. Bronx Begeleid Wonen is erkend als leerbedrijf. Ook is Bronx Begeleid Wonen in beschikking van een Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) certificaat.

Bij Bronx Begeleid Wonen staat kwaliteit voorop. Bronx Begeleid Wonen voldoet aan de eisen zoals gesteld in de Klachtenportaalzorg en de Wet toelating zorginstellingen (WTZi). Daarnaast beschikt Bronx Begeleid Wonen over een kwaliteitskeurmerk HKZ voor Kleine Organisaties.