Manifesto

‘‘De stad. Dat is dè plek waar mensen samen komen. De plek met duizenden woningen, waarbij niet elke woning voelt als een thuis. Thuis is de plek waar je altijd welkom bent, de plek waar mensen je zien en horen, en waar je altijd naar terug mag keren voor advies of support.

Heb jij zo’n plek? Wij willen die plek voor je zijn. Je bent niet de eerste, en vast niet de laatste, die van de straat z’n thuis heeft gemaakt. Maar wij willen meer voor je. We gaan wel eerlijk met je zijn: realisme is key. Maar als jij echt wil, dan staan wij pal achter je. Wij willen je dag in dag uit motiveren om jouw doelen te behalen, wat die ook mogen zijn. Wij geloven dat succes in vele vormen komt. En iedereen die een betere toekomst wil mag bij ons aankloppen.

Wij willen namelijk naar je luisteren. Wij willen jou leren kennen en je helpen om een betere versie te worden van jezelf, zodat jij op eigen benen kan staan. Op ons kan je vertrouwen, want wij doen wat we zeggen dat we zullen doen. Zo simpel is het. Wij doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken en zullen de spiegel zijn waar jij nodig in moet kijken. Ben jij klaar voor een beter leven? Als jij niet opgeeft, zullen wij dat ook niet doen.

Er zijn weinig dingen beter dan op je eigen benen kunnen staan. Want wie staat, kan ook stappen nemen. Stappen die uiteindelijk leiden naar een plek die voelt als thuis.

’’

#OPEIGENBENENSTAAN